Distribuitor autorizat: Rodica Sandu, ID 219 660 , Telefon: 0721 578 789

Afecțiuni tratate cu Aloe Vera

“Picătura secolului XXI’’

 

ALOE-ACTIVATOR

Probabil mulți dintre dumneavoastră au auzit deja de produsul Aloe Activator, produs care a stârnit interes şi nenumărate discuții în trecut între cititorii unei reviste celebre de remedii naturiste, unde a apărut un articol referitor la efectele benefice ale acestor picături asupra problemelor globului ocular.

Ce este Aloe Activator?

Este cel mai concentrat produs cu gel de aloe vera stabilizat şi este considerat cel mai puternic regenerator dintre toate produsele din gama sa. Acesta are multiple întrebuințări bazate pe proprietățile terapeutice ale plantei aloe vera.

Recomandări: afecțiuni oculare, acnee, psoriazis, alopecie, herpes, infecții bacteriene, virale şi fungice ale pielii, răni, afecţiuni ORL, colici biliare sau renale.

Mărturii preluate din revista naturistă F.As

Sursa:

http://www.formula-as.ro/cautare/?keywords=aloe+activator

“Exista un tratament naturist pentru cataractă?”
(Raspuns pentru Joe Blank – Montreal, Canada, F. As nr. 406)

Va pot recomanda cu multa caldura folosirea picaturilor pentru ochi pe baza de gel de aloe stabilizat, Aloe Activator Fleur, care, administrat la mai multe persoane in varsta, care nu distingeau nici macar persoana din fata lor, a dus la imbunatatiri remarcabile: opacitatea vederii de 80% a scazut la 15-20%, nemaifiind nevoie sa se opereze. Daca doriti, va pot pune la dispozitie aceste picaturi. Pentru mai multe amanunte, va rog contactati-ma.

“Am conjunctivita bilaterala si glaucom”
(Raspuns pentru Augustina Teodorescu – Craiova, F. As nr. 497)

Din experienta mea profesionala, va recomand asocierea tratamentului alopat cu un tratament naturist pe baza unor extracte de aloe vera, care da rezultate deosebite in tratamentul afectiunilor oculare (glaucom, cataracta, conjunctivita, degenerescenta retiniana). Aloe vera absoarbe radiatiile ultraviolete nocive, realizand protectia ochiului (aceste radiatii au un efect important in formarea cataractei si in degenerescenta retinei, de orice cauza). Utilizarea gelului de aloe vera in forma foarte concentrata, cum se gaseste in produsul Activator, previne actiunea nociva a acestor radiatii. Continand substante cu efect dezinfectant si antibacterian, gelul de aloe vera este deosebit de eficace impotriva microbilor care afecteaza ochii, combatand cu succes conjunctivita. Acest extract natural contine vitaminele A si E, de asemenea naturale (importanti antioxidanti), necesare regenerarii diferitelor structuri oculare, si complexul de vitamine B, necesar regenerarii nervilor! Multa sanatate!
dr. Radu Vaidea – Cluj-Napoca,

“De doi ani sufar de conjunctivita alergica”
(Raspuns pentru Diana – Bucuresti, F. As nr. 452)

1. Va recomand cu incredere Aloe Activator, care contine gel de aloe stabilizat in concentratie de 99,6%. Acest produs, denumit si “picatura de ochi a secolului Xxi”, este deosebit de eficace in tratamentul afectiunilor oculare (ochi obositi, conjunctivite, glaucom, cataracta). Picaturile de gel scad aproape instantaneu simptomatologia si in scurt timp duc la vindecare. Aceleasi picaturi de gel de aloe au dat rezultate deosebite si in tratarea rinitelor si sinuzitelor. Pentru detalii, ma puteti contacta la tel. 092/39.72.73.
Silvana Dragomir – Bucuresti

“Ochii mei au o secretie abundenta, mancarime si usturime”
(Raspuns pentru IOAN RUSU, F. AS nr. 969)

Stimate domn, m-a impresionat foarte mult suferinta dvs. Cu ani de zile in urma am scapat de problemele descrise de dvs., cu preparatul Aloe Activator – solutie, produs de firma americana “Forever Living Products”. Se pune cate o picatura in fiecare ochi, seara la culcare, pana la vindecare. Mentionez ca picaturile pisca foarte tare la aplicare, dar dupa cateva secunde privirea se limpezeste si usturimea dispare. De prin anul 2002, mi s-a depistat cataracta incipienta in evolutie la ochiul stang si pe cale de aparitie la ochiul drept. Eu port ochelari pentru miopie si astigmatism, am 70 de ani si mi s-a propus operatie de cataracta. Bineinteles ca n-am acceptat si am apelat din nou la Aloe Activator, despre care am aflat ca stopeaza evolutia cataractei (dar n-o vindeca). Sunt 9 ani de cand folosesc preparatul, in fiecare seara pun cate o picatura. In momentul de fata cataracta este tot in stare incipienta, la ochiul drept n-a aparut deloc, am aceleasi dioptrii la ochelari ca in anul 1997 (atunci i-am schimbat ultima data), iar pentru aproape nu am nevoie de ochelari, vad perfect, citesc, scriu, cos si tot ce tine de activitatile casnice.

Click aici pentru a vedea pagina produsului.